Faruk Hadžibegić pozvao je Adriana Leona Barišića prvi put u seniorsku reprezentaciju BiH.

Adrian Leon Barišić, branič Bijelo-plavih, pozvan je u reprezentaciju Bosne i Hercegovine koju 17. i 20. lipnja očekuju kvalifikacijske utakmice za plasman na Europsko prvenstvo 2024. godine. Izbornik Faruk Hadžibegić je pozvao Barišića za oglede protiv Portugala, na rasporedu 17. lipnja na stadionu Luz u Lisabonu, odnosno Luksemburga na rasporedu na Bilinom polju u Zenici 20. lipnja. Barišiću je ovo prvi poziv u seniorsku reprezentaciju BiH. Nakon reprezentativnog okupljanja Adrian Leon Barišić priključit će se pripremama prve momčadi Osijeka.

Poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali onu do 21 godine, dobio je i Nail Omerović. Njega je izbornik Igor Janković pozvao za pripremnu utakmicu protiv vršnjaka iz Turske na rasporedu 20. lipnja u Istanbulu.

Reprezentativne obaveze u lipnju očekuju još Ognjena Bakića i Nikolu Janjića koji će s reprezentacijom Crne Gore do 21 godine igrati pripremne utakmice protiv Bugarske (15. lipnja) i Poljske (20. lipnja). I oni će se pripremama prve momčadi priključiti nakon reprezentativnih okupljanja.