Glavni klupski sponzor iskazao je zadovoljstvo dovršetkom radova i činjenicom da je stadion spreman za odigravanje natjecateljskih utakmica.

Glavni sponzor NK Osijek, gospodin Lorinc Meszaros, obišao je u četvrtak novi stadion i trening kamp Bijelo-plavih te iskazao zadovoljstvo dovršetkom radova i činjenicom da će isti uskoro biti poprište natjecateljskih utakmica. Gospodin Meszaros je obišao stadion u društvu predsjednika Uprave Ferenca Sakalja, članova Uprave Valentine Koprivnjak i Vladimira Čohara, voditeljice Ureda uprave Ane Macan i sportskog direktora Ivice Kuleševića, prošao sve prostorije i travnjak, razgovarao s glavnim trenerom Stjepanom Tomasom i poželio Bijelo-plavima sreću u nadolazećim izazovima.

Zahvaljujemo gospodinu Lorincu Meszarosu što nam je omogućio najbolji, najljepši i najmoderniji stadion u Hrvatskoj, kao i što je imao strpljenja sve ove godine dok je trajala gradnja. Zahvaljujući njemu ovaj će stadion i trening kamp biti ponos Kluba, Grada i cijele Slavonije, a sigurni smo da će predstavljati i zamašnjak daljnjem klupskom iskoraku na svim razinama. Hvala i predsjedniku Uprave, gospodinu Ferencu Sakalju, koji je cijelu ovu priču koordinirao i bez kojeg realizacija ovako kapitalnog projekta ne bi bila moguća, istaknula je članica Uprave Valentina Koprivnjak.