U subotu od 17 do 20 sati svi navijači moći će pohoditi tribine novog stadiona, upoznati novi dom i odabrati svoja mjesta za novu sezonu.

Odbrojavanje se polako primiče kraju, nogometaši Osijeka u subotu 22. srpnja od 21 sat na novom će stadionu ugostiti Slaven Belupo u prvom kolu SuperSport HNL-a. Bit će to ujedno i prva službena utakmica na novom stadionu, ali ne i prva prilika za sve navijače Bijelo-plavih da pohode novi dom Bijelo-plavih.

Naime, već u subotu 1. srpnja, od 17 do 20 sati, NK Osijek organizira dan otvorenih tribina na kojem će, uoči početka prodaje godišnjih ulaznica, svi navijači moći pohoditi tribine novog stadiona, upoznati novi dom i sektore na istome te odabrati svoja mjesta za novu sezonu. Bit će to prilika svim navijačima da se u prvom licu upoznaju s konfiguracijom stadiona, prilaznim putevima, pogledom s tribina, te u konačnici da odaberu sektor, red i sjedalicu s koje će gledati domaće utakmice Bijelo-plavih. Tom prilikom svi navijači će biti upoznati s cijenama i uvjetima prodaje godišnjih ulaznica.