Dan otvorenih tribina pohodilo je više od pet tisuća navijača Bijelo-plavih koji su prvi put mogli vidjeti kako će izgledati njihov pogled na travnjak.

Opus Arena je otvorila vrata navijačima Osijeka! Pet dana uoči početka prodaje godišnjih ulaznica i obnove članstva u NK Osijek, navijači Bijelo-plavih dobili su priliku obići novi stadion, prošetati se tribinama i prvi put vidjeti kakav će biti njihov novi pogled na travnjak. Iako je stadion u fazi završnog uređenja pa neki sadržaji još nisu dostupni (fan shop, šankovi…), do 22. srpnja i sraza protiv Slaven Belupa zablistat će u svom punom sjaju. A već sada reakcije su bile pozitivne, potpuno novi doživljaj utakmice koji će se dobiti s tribinama nadomak samom travnjaku, ali i sjajno koncipiranim mjestima i sektorima budući da je gotovo sa svih pogled odličan, uvelike će doprinijeti atraktivnosti same utakmice.

Sam događaj otvorenih tribina pohodilo je više od pet tisuća navijača budući da su gotovo svi leci s najvažnijim informacijama o ulaznicama podijeljeni, pa nema dvojbe da će i interes za dolazak na utakmice biti velik.

Zagrijavanje je uspješno odrađeno, 5. srpnja počinje prodaja godišnjih ulaznica, a sve kao uvertira u kulminaciju svega odnosno prvih utakmica koje će se odigrati. A do tada će biti još zanimljivosti za navijače. Klupski kafić Pampas Caffe je otvoren, uskoro slijedi i predstavljanje dresova…