U ponedjeljak 14. kolovoza prodane su 1864 ulaznice za utakmicu protiv Adane (ukupno 4876), a Ticket point će raditi od 10 do 18 sati i na blagdan Velike Gospe.

Prvi dan slobodne prodaje ulaznica za uzvratnu utakmicu trećeg pretkola UEFA Konferencijske lige protiv Adana Demirspora (četvrtak 17. kolovoza, 20 sati) na Opus Areni prodane su 1864 ulaznice, čime je ukupna brojka prodanih ulaznica za ovu utakmicu došla do 4876.

Podsjećamo sve navijače NK Osijek da ulaznice za utakmicu mogu kupiti na Ticket pointu stadiona Opus Arena još u utorak i srijedu od 10 do 18 sati i u četvrtak, na dan utakmice, od 10 do 21 sat. Također, ulaznice je moguće kupiti i online na www.ulaznice.hr.

Važno je istaknuti da se na Ticket pointu i dalje može učlaniti u NK Osijek odnosno kupiti godišnja ulaznica za utakmice našeg kluba (na dan utakmice učlanjivanje i kupovina godišnjih ulaznica bit će mogući do 12 sati). NK Osijek 15. kolovoza broji 8429 članova kluba i 5745 vlasnika godišnjih ulaznica.

Sve informacije o članstvu možete pronaći ovdje.

Sve informacije o godišnjim ulaznicama može pronaći ovdje.

Često postavljana pitanja za pojedinačne ulaznice možete pronaći ovdje.

Odluku o prodaji pojedinačnih ulaznica za utakmicu trećeg pretkola UEFA Konferencijske lige Osijek - Adana možete pronaći ovdje.

Cijene pojedinačnih ulaznica za natjecateljsku sezonu 2023/24.:

 

Mapa stadiona: