Kako bismo zahvalili navijačima na sjajnoj atmosferi koju su priredili na dosadašnje četiri domaće utakmice, tijekom prva četiri dana prodaje, do četvrtka 31. kolovoza, ulaznice će moći kupiti samo oni koji su imali kupljenu pojedinačnu ulaznicu za jednu od četiri ovosezonske domaće utakmice (Slaven Belupo, Gorica, ZTE, Adana).

U ponedjeljak 28. kolovoza na Ticket pointu stadiona Opus Arena počet će prodaja ulaznica za domaću utakmicu protiv GNK Dinamo na rasporedu u nedjelju 3. rujna u 21.05 sati. Kako bismo zahvalili navijačima na sjajnoj atmosferi koju su priredili na dosadašnje četiri domaće utakmice, tijekom prva četiri dana prodaje, do četvrtka 31. kolovoza, ulaznice će moći kupiti samo oni koji su imali kupljenu pojedinačnu ulaznicu za jednu od četiri ovosezonske domaće utakmice (Slaven Belupo, Gorica, ZTE, Adana).

Za kupovinu tijekom zaštićene prodaje trebat će predočiti osobni dokument kako bi se u evidenciji moglo provjeriti prisustvo na jednoj od četiri dosadašnje domaće utakmice.

Zaštićena prodaja trajat će od ponedjeljka 28. do četvrtka 31. kolovoza, a Ticket point radit će od 10 do 18 sati. Sve neprodane ulaznice bit će u slobodnoj prodaji u petak 1. i subotu 2. rujna na Ticket pointu od 10 do 18 sati.

 

Tijekom zaštićene prodaje ulaznica moguće je kupiti godišnju ulaznicu za sezonu 2023/24. i obnoviti članstvo u NK Osijek.

NAPOMENA: tijekom zaštićene prodaje mogućnost kupovine ulaznica imaju samo oni koji su kupili pojedinačnu ulaznicu za neku od četiri ovosezonske domaće utakmice. Broj mjesta je ograničen do popunjenog preostalog kapaciteta od 5604 mjesta (ne jamčimo da će biti dovoljno mjesta za sve koji su kupili ulaznicu za četiri ovosezonske domaće utakmice).

Apeliramo na sve navijače za strpljenje tijekom kupovine ulaznica budući da će zbog provjere prisutnosti na prethodnim utakmicama proces prodaje trajati nešto duže.

Iz sigurnosnih razloga za utakmicu protiv GNK Dinamo neće biti online prodaje ulaznica.

Za utakmicu protiv GNK Dinamo neće biti prodaje ulaznica na dan utakmice.

Sve informacije o članstvu možete pronaći ovdje.

Sve informacije o godišnjim ulaznicama može pronaći ovdje.

Često postavljana pitanja za pojedinačne ulaznice možete pronaći ovdje.

Cijene pojedinačnih ulaznica za natjecateljsku sezonu 2023/24.:

 

Mapa stadiona: