Još u četvrtak 31. kolovoza prednost pri kupovini ulaznica za utakmicu protiv GNK Dinamo imaju svi oni koji su imali kupljene ulaznice za jednu od dosadašnje četiri domaće utakmice.

Četvrtak 31. kolovoza zadnji je dan zaštićene prodaje ulaznica za utakmicu 7. kola SuperSport HNL-a protiv GNK Dinamo na rasporedu u nedjelju 3. rujna u 21.05 sati. Tijekom perioda zaštićene prodaje prednost pri kupovini ulaznica imaju svi oni navijači koji su kupili pojedinačnu ulaznicu za neku od četiri ovosezonske domaće utakmice (Slaven Belupo, Gorica, ZTE, Adana), a pritom nisu vlasnici godišnjih ulaznica.

Za kupovinu tijekom zaštićene prodaje trebat će predočiti osobni dokument kako bi se u evidenciji moglo provjeriti prisustvo na jednoj od četiri dosadašnje domaće utakmice.

Zaštićena prodaja trajat će od ponedjeljka 28. do četvrtka 31. kolovoza, a Ticket point radit će od 10 do 18 sati. Sve neprodane ulaznice bit će u slobodnoj prodaji u petak 1. i subotu 2. rujna na Ticket pointu od 10 do 18 sati.

Iz sigurnosnih razloga za utakmicu protiv GNK Dinamo neće biti online prodaje ulaznica.

Za utakmicu protiv GNK Dinamo neće biti prodaje ulaznica na dan utakmice.

Tijekom zaštićene prodaje ulaznica moguće je kupiti godišnju ulaznicu za sezonu 2023/24. i obnoviti članstvo u NK Osijek.

Zaključno sa srijedom 30. kolovoza prodano je 2524 pojedinačnih ulaznica za utakmicu protiv GNK Dinamo kojima treba pridodati 5840 vlasnika godišnjih ulaznica.

NAPOMENA: tijekom zaštićene prodaje mogućnost kupovine ulaznica imaju samo oni koji su kupili pojedinačnu ulaznicu za neku od četiri ovosezonske domaće utakmice.

Sve informacije o članstvu možete pronaći ovdje.

Sve informacije o godišnjim ulaznicama može pronaći ovdje.

Često postavljana pitanja za pojedinačne ulaznice možete pronaći ovdje.

Cijene pojedinačnih ulaznica za natjecateljsku sezonu 2023/24.:

 

Mapa stadiona: