Lovrić, Bukvić i Mkrtchyan družili su se s navijačima na trgu iza istočne tribine i dobili značajan impuls dobre energije uoči sraza s Dinamom.

Trg iza istočne tribine Opus Arene u četvrtak navečer zasjao je punim sjajem. Ne samo zbog LED fasade stadiona koja je svjetlila u najdražim bojama već i zbog prvog ovakvog druženja s navijačima na novom stadionu. Ispred Fan shopa, koji je brzo postao nezaobilazno mjesto svih dolazaka na Opus Arenu, priređena je navijačka zona s već dobro poznatom zabavom za najmlađe navijače. Zajedničko im je bilo da je u svima bila prisutna lopta koja je stalno bila u nogama prisutnih, posebno naših najmlađih navijača, a sve kako bi se “skratilo” vrijeme do onog središnjeg trenutka kada su, nešto prije 20 sati, na druženje došli prvotimci Bijelo-plavih Kristijan Lovrić, Domagoj Bukvić i Styopa Mkrtchyan. I otišli kući sa značajnim impulsom pozitivne energije.

Hvala vam što ste došli u ovako velikom broju. Znate i sami koliko nam znači vaša podrška i impuls s tribina pa vas ovim putem pozivam da nas i u nedjelju bodrite. Mi ćemo na travnjaku pružiti svoj maksimum da vam na tome uzvratimo na najbolji način, poručio je Kristijan Lovrić.

Nekoliko minuta kasnije vidjeli smo i bakljadu, u pozadini su svirale dobro znane navijačke pjesme i ugodno druženje koje je ukupno trajalo tri sata prošlo je za tren.

Novo je zakazano na istom mjestu od 21.05 sati. Zagrijavanje je ponovo na trgu iza istočne tribine, ovoga puta i uz glazbenu kulisu…