Radno vrijeme Ticket pointa bit će od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati i u subotu, na dan utakmice, od 10 do 18.30 sati.

U ponedjeljak 29. siječnja na Ticket pointu stadiona Opus Arena počet će prodaja ulaznica za utakmicu 21. kola SuperSport HNL-a NK Osijek – HNK Hajduk koja je na rasporedu u subotu 3. veljače u 17.30 sati. Radno vrijeme Ticket pointa bit će od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati i u subotu, na dan utakmice, od 10 do 18.30 sati. Uz napomenu da na dan utakmice 3. veljače neće biti prodaje ulaznica, već isključivo preuzimanje istih. Također, na dan utakmice 3. veljače bit će moguće učlanjenje u NK Osijek u radnom vremenu Ticket pointa.

Uvjeti prodaje:

  • Prodaja ulaznica bit će omogućena isključivo osobama koje posjeduju važeće NK Osijek Članstvo za sezonu 2023./2024., uz napomenu da se za kupovinu ulaznica za nadolazeću utakmicu u obzir uzimaju Članstva koja su registrirana u sustav zaključno s 28. 1. 2024., do 17:00h.
  • Aktivni Član koji ispunjava navedene uvjete može kupiti maksimalno 5 ulaznica, uz napomenu da ostale 4 osobe za koje kupuje ulaznice NE MORAJU biti članovi NK Osijek.
  • Aktivni Član ako posjeduje godišnju/polugodišnju ulaznicu koja mu osigurava mjesto sjedenja za nadolazeću utakmicu može kupiti maksimalno 5 ulaznica za druge osobe uz predočenje svoje važeće članske iskaznice i osobnog dokumenta kako bi se potvrdio identitet člana.
  • Kupovina ulaznica za druge osobe moguća je isključivo uz presliku osobne iskaznice osobe za koju se kupuje ulaznica ili posjedovanje svih potrebnih osobnih podataka za kupovinu ulaznice (ime i prezime, datum rođenja, OIB, kontakt telefon).

Cijene pojedinačnih ulaznica u natjecateljskoj sezoni 2023/24.:

 

  • Sve informacije o članstvu možete pronaći ovdje.
  • Često postavljana pitanja za pojedinačne ulaznice možete pronaći ovdje.
  • Pravilnik o općim uvjetima kupovine i korištenja ulaznica i polugodišnjih ulaznica - pretplata NK Osijek s.d.d. za proljetni dio natjecateljske sezone 2023/2024. možete pronaći ovdje.
  • Pravilnik o općim uvjetima članstva NK Osijek s.d.d. za sezonu 2023/24. možete pronaći ovdje.
  • Sve dodatne informacije i upiti mogu se dobiti na tickets@nk-osijek.hr, a za sve eventualne promjene javnost ćemo informirati putem službene NK Osijek web stranice.