Dobili smo jakog i uvaženog partnera iz domene sportskih kladionica i obje strane ističu zadovoljstvo dogovorenom suradnjom.

Nogometni klub Osijek dobio je još jednog vrijednog sponzora. Ugovor s Germania Sport kladionicom potpisan je ovoga petka u prostorijama naše Opus Arene i vrijedit će do 2027 godine. Još je to jedan pokazatelj da jedini slavonski kolektiv u elitnom razredu hrvatskog nogometa i nadalje radi na svom osnaživanju u logističkom i marketinškom smislu. Veliko su zadovoljstvo pritom iskazali Marijo Tolj, član uprave Germanije i njihova direktorica marketinga Jasmina Batarilo-Ćerdić, istaknuvši da NK Osijek ima vrlo važnu ulogu na domaćoj nogometnoj sceni, a uz to i najkvalitetnije uvjete za rad u državi. Poželjeli su nam i puno sreće i uspjeha u ostvarenju naših rezultatskih ciljeva.

Izuzetno smo zadovoljni ostvarenom suradnjom jer je NK Osijek jedan od najvećih hrvatskih nogometnih brandova i perjanica nogometa u Slavoniji i Baranji. Uz to, osječka Opus Arena najbolji je stadion u Hrvatskoj i bilo je prirodno da Germania, kao jedan od vodećih privređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja, postane partner kluba s tako dugačkom i uspješnom tradicijom i povijesti, ali i budućnosti koja je iznimno svijetla“, rekla je Batarilo-Ćerdić.

Iznimno smo počašćeni jer smo postali ponosni partneri velikog kluba poput Osijeka, koji je posljednjih godina sinonim za uspjeh u domaćem nogometu. Drago nam je da možemo podržati rad kluba koji ima jednu od najboljih nogometnih škola u Hrvatskoj i koji je odgojio brojne hrvatske reprezentativce. Vjerujem da će na krilima ove suradnje NK Osijek napraviti dodatni iskorak, kako u domaćim, tako i u europskim natjecanjima, dodao je Tolj.

Dobrodošlica Germaniji u obitelj naših sponzora!

U plodonosnu suradnju uvjeren je i član Uprave Bijelo-plavih i klupski direktor Vladimir Čohar koji je nakon potpisivanja ugovora istaknuo:

Iznimno smo zadovoljni, poslovno mogu reći i počašćeni uspostavljenom suradnjom s Germanijom. Ovom prilikom želimo dobrodošlicu u obitelj sponzora Nogometnog kluba Osijek poznatom i uglednom partneru koji evidentno voli i podupire hrvatski sport te pridonosi njegovom jačanju i popularizaciji. Intenzivno smo i dugo planirali  konkretizaciju svih naših dosadašnjih razgovora i drago mi je što smo došli i do potpisa ugovora. Mogu reći da nam je u kontekstu naše marketinške strategije nedostajao partner iz domene sportskih kladionica, budući da je poznato je da su to tvrtke koje intenzivno prate sportska zbivanja, posebice nogomet i jako smo zadovoljni da smo ovo bitno pitanje riješili na duže vrijeme. Dakako da ne sumnjamo da će nam suradnja biti vrhunska. Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama pridonijeti daljnjoj popularizaciji svega što je vezano uz pozitivne trendove i globalne vrijednosti u sportu općenito. Dakako da nas veseli da su nas u Germaniji prepoznali kao takve i da ćemo kroz iduće razdoblje i mi i oni polučiti ono što smo si ovom prilikom i međusobno poželjeli.

Tako će naš dres u idućem razdoblju krasiti i logo Germanije. Dodajmo na kraju da je ovim ugovorom službeni medijski partner NK Osijek postao specijalizirani sportski portal Germanijak.hr na kojem redovito možete pročitati aktualnosti iz bijelo-plavih redova.