Za posljednju domaću utakmicu Osijeka ove sezone vlada veliko zanimanje. 

Ponovno su naši navijači prepoznali što nam znači jedna utakmica. Kao i toliko puta ranije. Zanimljivo, Osijek i Rijeka igrali su lani na oproštaju od Gradskog vrta i tada se također tražila karta više. Slično je i sada na Opus Areni. Zadovoljstvo je objaviti da prodaja ulaznica za nedjeljni derbi ide jako dobro pa koristimo priliku pozvati sve one malo neodlučnije da ne čekaju previše i predugo.

Naime, Istok i Zapad su već rasprodani kao i sektor D1 na Jugu. Sve je manje mjesta na D2, a u 'kopu' kod Kohorte još ima slobodnih sjedalica, no i ona bi se mogla popuniti na sam dan utakmice. Komotnija je trenutno situacija na D4 te na suprotnoj, sjevernoj tribini pa idemo i to što više popuniti. Inače, ulaznice su cijelo vrijeme dostupne online sve do početka derbija (19:30) dok će se na našim blagajnama - Ticket pointu prodavati u nedjelju od 10 do 20:30 sati.

Sasvim je izvjesno da će atmosfera na našem stadionu opet biti itekako poticajna za momčad Osijeka i zbog važnosti bodova u pretposljednjem kolu i zbog oproštaja od Opus Arene za ovu sezonu. Stoga idemo i ovu zadaću odraditi zajedno, za pobjedu Bijelo-plavih!