Ugovor će biti stimulativan, što znači da će Zekić imati bonuse za ostvarenje rezultatskih ambicija.

Nogometni klub Osijek i trener prve momčadi Zoran Zekić nastavljaju suradnju!

Prije početka finalne utakmice Kupa Hrvatske između Slaven Belupa i Dinama u VIP salonu stadiona Gradski vrt službeno je potpisan novi, trogodišnji ugovor, dakako na zadovoljstvo obje strane.

- Ovo je za nas vrlo značajan dan jer potvrđujemo zadovoljstvo radom našeg „coacha“ i povjerenje koje imamo prema njemu. Zekić je naše dugoročnije rješenje, svojim je radom zaslužio biti dijelom projekta kojega smo započeli, uvjereni da će Osijek napraviti značajan iskorak prema vrhu tablice. Osim toga, ugovor je progresivan i stimulativan, po uzoru na europske klubove. Vidjeli ste kako je, recimo, Ranieri izdašno nagrađen za naslov prvaka u Premiershipu, ja se iskreno nadam da će i naš trener u idućem razdoblju biti bogatiji, ne samo duhovno, nego i financijski, istaknuo je predsjednik osječkog prvoligaša Ivan Meštrović.

Treneru su puno uspjeha u nastavku rada u Gradskom vrtu poželjeli i klupski dopredsjednik Igor Vekić, direktor Igor Galić i sportski direktor Alen Petrović, ne dvojeći da će Zekić ispuniti rezultatska očekivanja i neskrivene natjecateljske ambicije.

Riječ je na kraju dobio i šef stručnog stožera:

- Zahvalio bih svojim igračima jer su ispunili zadaću u sezoni na izmaku, uz naglasak na njihov iznimno korektan rad i ponašanje koje su pokazali. Hvala i novoj Upravi jer nam puno znači njihova podrška i novi način funkcioniranja u kojem se ispunjavaju sve obveze. Sretan sam što ostajem jer sam uvijek govorio kako je Osijek veliki klub za hrvatske prilike i meni je čast biti njegov trener. Nadam se da ćemo ubuduće pružiti puno više zadovoljstva i sreće našim navijačima koji zaslužuju da im klub bude puno bolje plasiran nego u prethodnim godinama, poručio je Zekić.