U našem je prvoligašu nastavljena prodaja godišnjih ulaznica, kao i učlanjivanje u Bijelo-plavi navijački klub, a brojka novih članova raste iz dana u dan.

Mnogi su se i nakon utakmice s Rijekom uvjerili da je najbolja i najpovoljnija kupnja upravo godišnjih ulaznica, ne samo zbog financijske uštede, računajući cijelu sezonu, nego i zbog lakšeg i bržeg ulaska na tribine.

Ovih dana, radno je vrijeme za prodaju ulaznica u klupskim prostorijama od ponedjeljka do petka u terminu od 16 do 18 sati. Prije sljedećeg domaćeg susreta s Hajdukom, to će vrijeme biti produljeno, o čemu ćemo sve zainteresirane naknadno i pravodno izvjestiti.

Podsjećamo, godišnja ulaznica za Istok je 400 kuna, a za članove vrijedi dodatni popust, pa će svoje mjesto na tribini tijekom cijele natjecateljske godine platiti samo 200 kuna, a to je 50 posto popusta!

Godišnja ulaznica za Zapad stoji 600 kuna, za članove Bijelo-plavog kluba je također upola jeftinija. Za ulazak u jednu od loža Gradskog vrta zainteresirani će morati izdvojiti 1.000 kuna, no članovi plaćaju upola manji iznos.

Preporučujemo Vam da iskoristite i vrlo povoljne obiteljske pakete. Konkretno, za dva člana istoga domaćinstva paket stoji 250 kuna, dok svaki sljedeći član godišnju ulaznicu plaća simboličnih 50 kuna!