Za dolazak prekrasnog pokala UEFA Champions League u slavonsku metropolu zaslužan Marko Pipunić

Osječani još danas u svom gradu imaju priliku uživo vidjeti najprestižniji klupski trofej u svijetu sporta – pokal UEFA Champions League. Nakon jučerašnje promocije na Trgu pape Ivana Pavla II, ove srijede će biti izložen u Hotelu Osijek.

U sklopu turneje koja je započela u rumunjskom Iasiju i završava u glavnom gradu Mađarske Budimpešti, svakako nam je drago da se među 16 odabranih gradova našao i naš Osijek. Za to je zaslužan predsjednik Uprave korporacije „Žito“, Marko Pipunić, uslijed svojih poslovnih veza sa Zagrebačkom bankom, članicom UniCredit grupe koja je organizator ovoga projekta, kao jedan od najvećih sponzora Lige prvaka.

Barišić i Perošević uz veliki trofej

„Volio bih da sva djeca, gledajući ovaj trofej, zamisle kako će ga jednoga dana i oni imati priliku podignuti i biti najbolji u Europi. Našem Osijeku želim da to bude već u sljedećih nekoliko godina“, rekao je Pipunić, u društvu predsjednika Uprave Zagrebačke banke, Miljenka Živaljića.

Naime, „Žito“ je u svojoj poslovnoj zgradi organiziralo prigodno druženje u povodu ovog UEFA Champions League Trophy Toura, dakako uz pristup trofeju uz koji su se svi poželjeli fotografirati.

Nogometni klub Osijek ovom su prigodom predstavljali kapetan Borna Barišić i Antonio Perošević