Tekst i aranžman napravio je Davor Kršćanski „Krle“, a pomogli su mu još neki osječki glazbenici

Uoči utakmice između Osijeka i Lokomotive  u Gradskom vrtu smo imali priliku premijerno čuti i novu navijačku pjesmu „Idemo do kraja“. Tekst je napisao i uglazbio ga poznati osječki glazbenik Davor Kršćanski „Krle“ koji je i prvi vokal, a zanimljivo je istaknuti kako su u pjevanju sudjelovali pripadnici Kohorte, ali i nogometaši Osijeka. Osim Krleta, treba istaknuti Borisa Badovinca „Badovinija“ na akustičnoj gitari i Ivana Šmita „Šmeleta“ koji je svirao usnu harmoniku.

Inspiracija je, kažu nam dečki, došla uslijed značajnog rezultatskog uspona našeg prvoligaša ove sezone, a njihovu su inicijativu rado prihvatili i navijači i igrači Bijelo-plavih. Glazbenici su pritom posebno istaknuli Antonija Peroševića koji je svojim pogotkom i odlučio ogled s Lokomotivom.

Pjesmu možete skinuti na našem Soundcloud profilu.

Utakmicu pratili i preko Instagram Storyja

Ovo je bila prva utakmica koju smo pratili  i preko Instagram Storyja. Jutarnje zagrijavanje, cijelu utakmicu i slavlje nakon pobjede navijači su pratili preko Instagrama, a priču je pogledalo više od 1000 ljudi.

Pozivamo sve navijače da nam ubuduće u Instagram Direct ili privatnom porukom na Facebook šalju svoje fotografije i videe s utakmica (snimljene okomito) koje ćemo potom uključiti u Instagram Story s utakmica.