U nastavku pročitaj odgovore na često postavljana pitanja u vezi članstva u NK Osijek. Dodatne informacije možete dobiti i na clanstvo@nk-osijek.hr.

Kada i gdje se mogu učlaniti u NK Osijek?

Od 5. srpnja 2023. na Ticket pointu koji se nalazi na sjeveroistoku stadiona Opus Arena. Učlaniti se možete i online na ulaznice.hr (radno vrijeme blagajni biti će od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati osim ako nije drugačije navedeno na službenim internetskim stranicama Kluba www.nk-osijek.hr).

Što za mene kao člana NK Osijek predstavlja članska iskaznica?

Članstvo u NK Osijek znači biti dio obitelji koja predstavlja naš Klub i naše boje. Članstvo u NK Osijek omogućava navijačima povlaštene cijene ulaznica prilikom kupovine pojedinačnih/godišnjih ulaznica i čitav niz drugih pogodnosti kao što su povlaštene cijene na određene promo artikle te poklon pri učlanjenju.

Koliko se naplaćuje članstvo u NK Osijeku?

  • Odrasla osoba: 15,00 eura / 113,02 kuna
  • Djeca do 15 godina: 7,50 eura / 56,51 kuna

Kada mogu fizički preuzeti člansku iskaznicu ako sam popunio online pristupnicu?

Svoju člansku iskaznicu možete preuzeti na prodajnim mjestima stadiona Opus Arena u vrijeme radnog vremena 48 sati nakon ispunjene prijave.

Imam člansku iskaznicu NK Osijeka na kojoj piše godina/sezona različita od tekuće, ostvarujem li i s njom pogodnosti kao član NK Osijek?

Članstvo se odnosi na natjecateljsku sezonu te je potrebno isto i obnavljati prilikom svake sezone. Član NK Osijek možete postati na prodajnim mjestima stadiona Opus Arena, na eventima u organizaciji NK Osijek i online na www.ulaznice.hr. Ukoliko se učlanjujete online, Vašu novu člansku iskaznicu moći ćete preuzeti 48 sati nakon ispunjene online prijave na prodajnim mjestima stadiona Opus Arena u vrijeme radnog vremena.

Kako funkcionira ušteda koju ostvarujem?

  • Prilikom kupovine godišnjih ulaznica, pojedinačnih ulaznica, promo artikala NK Osijek, uz predočenje važeće članske iskaznice NK Osijek popust ostvarujete na licu mjesta (blagajni).
  • Ukoliko je članski popust iskorišten na kupovinu godišnje ulaznice, isti se ne može iskoristiti na naknadnu kupovinu pojedinačnih ulaznica.

Može li druga osoba iskoristiti popust na moju člansku iskaznicu?

Članski popusti isključivo su vezani za vlasnika članske iskaznice te nisu prenosivi na druge osobe koje člansku iskaznicu NK Osijek ne posjeduju.

Mogu li učlaniti nekog tko nije fizički prisutan?

Da, ukoliko imate osobnu iskaznicu ili presliku iste, te pravilno popunjenu pristupnicu za osobu koju učlanjujete.

Što mi je sve potrebno za učlanjenje?

Za učlanjenje u NK Osijek potrebna je pravilno popunjena i potpisana pristupnica koja sadrži privolu za obradu podataka i osobni dokument.

Imam 13 godina i želim se učlaniti u NK Osijek, trebam li neko odobrenje roditelja?

Da, sve osobe do 16 godina za učlanjivanje u NK Osijek moraju imati suglasnost roditelja/skrbnika. Izjavu o suglasnosti možete preuzeti ovdje te ju donijeti ispunjenu i potpisanu prilikom učlanjivanja u NK Osijek ili ju Vaš roditelj / skrbnik mora potpisati na licu mjesta prilikom učlanjivanja.

Koliko traje članstvo u NK Osijek?

Članstvo u klubu vezano je uz jednu natjecateljsku sezonu te traje od početka do kraja sezone i potrebno ga je obnavljati na godišnjoj bazi kako bi i dalje ostvarivali popuste i pogodnosti.

Gdje mogu poslati upit ako mi treba pomoć s korištenjem kartice ili ako mi je nešto nejasno?

Vaše upite možete poslati emailom na adresu clanstvo@nk-osijek.hr.

Izgubio/la sam člansku iskaznicu, što mi je činiti?

U slučaju gubitka članske iskaznice, Korisnik koji je izgubio člansku iskaznicu, prijavljuje isto na e-mail adresu clanstvo@nk-osijek.hr. Po obavijesti o gubitku kartice ista se automatski poništava. Na zahtjev vlasnika izdaje se nova članska iskaznica. Trošak nove iskaznice snosi Korisnik članske iskaznice. Naknada za izradu nove iskaznice iznosi 3,00 eura / 22,60 kuna.

Mogu li se učlaniti u klub tijekom pretprodaje, iako nisam bio/la član NK Osijek prošle sezone?

Da, učlaniti se može svaka fizička osoba neovisno o tome je li već bila član NK Osijek. Učlaniti se možete na blagajnama NK Osijek, te online na www.ulaznice.hr. U slučaju da želite kupiti i godišnju ulaznicu, nažalost za Vas će to biti moguće nakon zaštićene prodaje koja završava 15. srpnja 2023.

Učlanio/la sam se online. Na koji način ću dobiti člansku iskaznicu i poklon za učlanjenje?

Člansku iskaznicu i poklon za učlanjenje možete podići osobnim dolaskom na naše blagajne uz predočenje potvrde o kupnji članske iskaznice.

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija o kolačićima možete pronaći OVDJE, a o politici privatnosti OVDJE.
Slažem se