Juniori su remizirali u gostima kod Slaven Belupa, a Pioniri i Kadeti su bili bolji od Zagreba bez primljenog pogotka.

Odličan vikend imali su naši mladi nogometaši u susretima HNL-a za mladež! Juniori su nam gostovali kod vodećeg Slaven Belupa u Koprivnici gdje su odigrali neriješeno 1:1. Vodeći pogodak za Bijelo-plave postigao je Sušić, a domaćin je izjednačio dvadesetak minuta prije kraja susreta. Osijek je u devet dosad odigranih kola ostvario pet pobjeda, tri remija uz samo jedan poraz i trenutno je na trećem mjestu sa 18 bodova.

Pioniri su na domaćem terenu svladali Zagreb 2:0, uz golove Conjara i T. Kuprešaka i nalaze se na četvrtoj poziciji s 23 osvojena boda. Vrlo uvjerljivi bili su Kadeti koji su deklasirali vršnjake iz Kranjčevićeve čak sa 8:0. Četverostruki strijelac bio je M. Kuprešak, dvaput je suparničku mrežu zatresao Vinogradac, dok su po jedan pogodak postigli Kuzminski i Stojčević.

Mlađi pioniri slavili s 29:0!

U Prvoj KLM Slavonije i Baranje Kadeti II su igrali neriješeno 1:1 s Grafičarom (Cimerman), a u Podgrađu su gostovali i Pioniri II koji su poraženi s 2:1 (Ledinski). Limači su istog protivnika nadigrali s 12:2 (Sabo 3, Kovač, D. Kurtović i Posavec po 2, Janjić, Ljubojević i Mihaljević), a Predpočetnici su bili još uvjerljiviji i pobijedili Grafičar sa 16:0 (Gagulić 5, Bertić, Ižaković, Korman i Matić po 2, Benaković, Pejić i Perković).

Najviše golova na jednoj utakmici postigli su Mlađi pioniri koji su svladali Olimpiju čak s 29:0! (Ivančan 10, Damjanović 7, Mažar i Pavličić po 3, Matković 2, Barišić, Barić, Petrović i Trbojević). Protiv Donjograđana su igrali i Početnici, a rezultat je bio 9:0 (Vučemilović 3, Rupčić 2, Barić, Grgić, Kovačević i Majdenić). Pripremne oglede protiv Sombora imali su Početnici i Mlađi pioniri. Početnici su pritom pobijedili sa 4:1 (Grgić 2, Barić i Majdenić) dok su Mlađi pioniri bili bolji od svoga protivnika s 5:0 (Đurković, Konig, MacDonald, Sopić i Živković).

Pregled svih rezultata:

Slaven Belupo – Juniori 1:1

Pioniri – Zagreb 2:0

Kadeti – Zagreb 8:0

Grafičar – Pioniri II 2:1

Grafičar – Kadeti II 1:1

Početnici – Olimpija 9:0

Mlađi pioniri – Olimpija 29:0

Grafičar – Predpočetnici 0:16

Grafičar – Limači 2:12

Početnici – Sombor 4:1

Mlađi pioniri – Sombor 5:0

Bodovno stanje i detaljnija izvješća s utakmica naših mlađih kategorija možete provjeriti na sljedećim linkovima:

 

Juniori

Kadeti

Pioniri