Polugodišnje ulaznice na novim blagajnama kod Zapadne tribine moguće je kupiti od ponedjeljka do petka od 12 do 18 sati, u subotu od 12 do 16 sati te online na www.ulaznice.hr.

U ponedjeljak 24. siječnja na novom ticket pointu NK Osijek kod tribine Zapad (na platou prema dvorani Gradski vrt), počet će pordaja polugodišnjih ulaznica za proljetni dio HT Prve lige u sezini 2021/22. Radno vrijeme blagajni bit će od ponedjeljka do petka od 12 do 18 sati, te u subotu od 12 do 16 sati. Polugodišnje ulaznice za proljetni dio sezone bit će moguće kupiti isključivo do subote 29. siječnja.

Osam utakmica

Polugodišnja ulaznica za proljetni dio sezone 2021/22. uključuje sve domaće utakmice NK Osijek u HT Prvoj ligi u aktualnoj sezoni (8 utakmica) i sve utakmice Osijeka II u Drugoj HNL (na tribini zapad). Cijene ulaznica su 100 kuna za tribinu Istok, 150 kuna za tribinu Zapad, 300 kuna za Ložu i 50 kuna za djecu do 15 godina u pratnji roditelja (na tribinama Istok i Zapad).

Ograničen kapacitet

Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, a koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 8. siječnja 2022. godine, sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja. Iznimno, prisutnost nogometnim utakmicama moguća je uz obvezno predočenje EU digitalne COVID potvrde. Sukladno točki IV. najnovijih epidemioloških mjera, na natjecanjima koja se održavaju na otvorenom prostoru može biti popunjeno najviše 40% kapaciteta tribine.

Online kupovina

Osim na novim blagajnama, polugodišnje ulaznice moguće je kupiti i online na www.ulaznice.hr. Sukladno trenutnim epidemiološkom mjerama broj polugodišnjih ulaznica je ograničen, a u slučaju dodatnih ograničenja broja gledatelja na stadionu uslijed epidemioloških mjera ili drugih razloga, vlasnici godišnjih ulaznica imaju pravo prioriteta dolaska na stadion. U slučaju da zbog epidemioloških odluka Nacionalnog stožera Civilne zaštite bude zabranjeno prisustvo publike na domaćim utakmicama, NK Osijek se obvezuje na novčanu naknadu koje će se obračunati sukladno broju propuštenih utakmica.

Ovdje možete pronaći sve informacije o polugodišnjim ulaznicama.

Novi izgled i lokacija blagajni Zapad