Radno vrijeme Ticket pointa je od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati, a polugodišnje i članske iskaznice moguće je kupiti i online na www.ulaznice.hr.

U ponedjeljak 11. srpnja na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt i online na www.ulaznice.hr počet će slobodna prodaja polugodišnjih ulaznica za jesenski dio sezone 2022/23. i nastavak učlanjivanja u NK Osijek. Radno vrijeme Ticket pointa je od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati (iznimno, zbog utakmice protiv NK Gorica, u subotu 16. srpnja za članstva i polugodišnje ulaznice blagajne će raditi do 16 sati, a za pojedinačne ulaznice do 20 sati), a svi koji iskoriste mogućnost online kupovine na Ticket pointu moraju preuzeti svoju polugodišnju ulaznicu/člansku iskaznicu odnosno poklon za članove. Svi navijači koji nisu u mogućnosti osobno preuzeti svoje iskaznice mogu se javiti na tickets@nk-osijek.hr radi dogovora o dostavi istih.

Tijekom zaštićenog perioda koji je u prvom tjednu bio rezerviran za vlasnike godišnjih i polugodišnjih ulaznica iz sezone 2022/23. prodana je 2185 polugodišnja ulaznica te su se 2289 osobe učlanile u NK Osijek.

Sve informacije o članstvu možete pronaći ovdje.

Sve informacije o polugodišnjim ulaznicama može pronaći ovdje.