Svakog mjeseca odabrat ćemo najzanimljiviju fotografiju i nagraditi je dresom NK Osijek, a sve poslane fotografije naći će mjesto na foto zidu novog stadiona Bijelo-plavih.

I taj trenutak se sasvim primaknuo, s utakmicom protiv Gorice počet će zadnja sezona koju će nogometaši Osijeka odigrati u Gradskom vrtu čime će naša inicijativa “Stvarajmo uspomene“ dobiti dodatni značaj. Priča koju smo započeli prošle jeseni, a koja će kulminirati oslikanim zidom u sklopu novog stadiona i trening kampa, sada je ušla u najvažniji dio kada će uspomene posebno vrijediti. U Gradskom vrtu odrasle su mnoge generacije navijača i simpatizera Bijeli-plavih, mjesto na kojem je klub pisao svoju prekrasnu povijest živjet će zauvijek u sjećanjima navijača, a fotografija je najbolji način za otrgnuti zaboravu mnoge trenutke koje smo zajedno proživjeli.

Mjesto na foto zidu

Kako biti dio te priče? Kao i prošle jeseni pozivamo sve navijače da se uslikaju na tribinama Gradskog vrta, fotografiju objave u komentarima objave na klupskom Facebooku i zauvijek budu ostanu dio sjećanja na ovo posebno mjesto. Svakog mjeseca žiri sastavljen od prvotimaca Bijelo-plavih odabrat će najzanimljiviju fotografiju i nagraditi je dresom NK Osijek, a sve poslane fotografije naći će mjesto na foto zidu novog stadiona Bijelo-plavih. Stvarajmo uspomene. Zajedno!

Pravila nagradnog natječaja možete pronaći ovdje.