Radno vrijeme Ticket pointa kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt bit će od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati, a osim polugodišnjih ulaznica i članskih iskaznica na bijelo-plavom korneru u prodaji će biti i klupski artikli.

U ponedjeljak 18. srpnja na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt i online na www.ulaznice.hr nastavit će se slobodna prodaja polugodišnjih ulaznica za jesenski dio sezone 2022/23. i nastavak učlanjivanja u NK Osijek. Radno vrijeme Ticket pointa je od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati, a svi koji iskoriste mogućnost online kupovine moraju preuzeti svoju polugodišnju ulaznicu/člansku iskaznicu odnosno poklon za članove na Ticket pointu. Svi navijači koji nisu u mogućnosti osobno preuzeti svoje iskaznice mogu se javiti na clanstvo@nk-osijek.hr radi dogovora o dostavi istih.

Do utakmice s Goricom u prvom kolu sezone 2022/23. prodano je 3602 polugodišnjih utakmica, a podsjećamo sve navijače da je domaća utakmica UEFA Europa konferencijske lige protiv Kižližara uključena u polugodišnji paket.

Sve informacije o članstvu možete pronaći ovdje.

Sve informacije o polugodišnjim ulaznicama može pronaći ovdje.