Polugodišnje ulaznice za domaće utakmice NK Osijek bit će moguće kupiti zaključno s utakmicom protiv HNK Šibenik.

U četvrtak 1. rujna na Ticket pointu kod tribine Zapad počet će prodaja ulaznica za utakmicu protiv HNK Šibenik na rasporedu u subotu 3. rujna u 21.05 sati na stadionu Gradski vrt. Radno vrijeme Ticket pointa, na kojem je i dalje moguće kupiti klupske artikle te se učlaniti u NK Osijek i kupiti polugodišnje ulaznice, bit će u četvrtak i petak od 10 do 18 sati i u subotu od 10 do 22 sata. Ulaznice će biti moguće kupiti i online na www.ulaznice.hr.

 

Cijene ulaznica za članove NK Osijek iznose 30 kuna za tribinu Istok, 40 kuna za tribinu Zapad, 50 kuna za Lože, 80 kuna za Ložu Dumančić i 250 kuna za VIP i Ložu Lukačević, odnosno 10 kuna za djecu do 15 godina na tribinama Istok i Zapad. Cijene ulaznica za one koji nisu članovi NK Osijek iznose 60 kuna za tribinu Istok, 80 kuna za tribinu Zapad, 100 kuna za Lože, 160 kuna za Ložu Dumančić i 500 kuna za VIP i Ložu Lukačević, odnosno 20 kuna za djecu do 15 godina na tribinama Istok i Zapad.

 

Polugodišnje ulaznice za domaće utakmice NK Osijek bit će moguće kupiti zaključno s utakmicom protiv HNK Šibenik. 

 

Osijek II

Za domaće utakmice Osijeka II, koji ove sezone igra u Drugoj NL, ulaznice za utakmice bit će moguće kupiti sat vremena prije početka utakmice na Ticket pointu stadiona Gradski vrt. Vlasnici polugodišnjih ulaznica imaju slobodan ulaz, dok je za sve ostale cijena ulaznica 20 kuna (za djecu do 12 godina 10 kuna).