Svoje će drugo uzastopno finale pokušati izboriti DGO za koji igraju i članovi Kohorte, a lani su bili pobjednici

U petak, na blagdan Sveta tri kralja, u dvorani Zrinjevac na rasporedu je pretposljednji dan tradicionalnog malonogometnog turnira "Zimko“.

Večeras će biti odigrani polufinalni susreti u seniorskoj konkurenciji, a prvi je na programu od 20,30 sati i to onaj između ekipa DGO i Caffe bar Baza. Za DGO uglavnom nastupaju navijači Osijeka, članovi Kohorte, koji su lani bili prava senzacija turnira, a sada su potvrdili kvalitetu i snagu i ponovno su stigli do same završnice.

U drugom polufinalnom dvoboju snage će odmjeriti Caffe bar Sjenjak HRfutsal.com i NK Čepin.

Prethodno će, od 19,55 sati, biti odigrana i utakmica za treće mjesto u kategoriji veterana između Caffe bara 5 Gravia i ekipe Samba Krešo POP.OB.

Egzibicija u nogo-tenisu

Inače, večernji program počinje u 17,10 sati kada je predviđen susret za treće mjesto u kategoriji U-11, da bi potom uslijedili ogledi, također za treće mjesto, za kategorije U-13, U-15 i U-17.

Nakon „utješnog finala“ u konkurenciji U-17, a prije dvoboja veterana, na parketu Zrinjevca bit će upriličen egzibicijski nogo-tenis u kojem će sudjelovati i pojedini prvotimci Nogometnog kluba Osijek, ali i neki profesionalci u ovoj inačici nogometnog sporta.

U svakom slučaju, to bi gledateljima također moglo biti vrlo zanimljivo jer nešto slično na popularnom „Zimku“ još nismo imali prigodu vidjeti.

Foto: Zimko