Osječanke su osvojile ukupno 23. titulu u domaćem prvenstvu nakon što su sezonu završile bez poraza.

Nogometašice ŽNK Osijek remizirale su sa Splitom (0:0) u posljednjem kolu domaćeg prvenstva i nakon dvije godine naslov prvakinja Hrvatske vratile u grad na Dravi. Osječanke su prvenstvo završile s 52 boda isto koliko su osvojile i igračice Splita nakon 16 pobjeda, četiri remija i nulom u rubrici porazi, ali s boljom ukupnom razlikom golova koja je odlučila o prvakinjama.

Vraćena titula

Nakon dvije godine, djevojke su titulu vratile u Osijek i još se jednom potvrdile kao najuspješniji ženski nogometni kolektiv u državi. Osječanke su osvojile ukupno 23 naslova državnih prvakinja, od toga čak 13 u zadnjih 15 sezona.

Balić i Lojna efikasne

Veliki doprinos povratku titule u Osijek dale su baš sve igračice, a posebno se istaknula Lorena Balić koja je postigla čak 44 od 136 osječka pogotka i time zaslužila titulu najbolje strijelkinje. Efikasna je bila i Izabela Lojna s 31 pogotkom, ali ogroman doprinos dala je i obrana koja je u čak 13 od 20 utakmica uspjela mrežu sačuvati netaknutom. Osvajanjem titule igračice Osijeka izborile su nastup u Ligi prvaka. Bravo cure!