Program manifestacije započinje u 8:00 sati kada se otvara prijavni centar. Start polumaratona predviđen je za 10:30 sati, dok je start dječjih utrka predviđen za 11:30 sati.

Atletski klub Slavonija-Žito Osijek, u suradnji sa partnerima, 18. rujna 2021. godine organizirat će 6. Baranjski Ferivi polumaraton. Start i cilj svih utrka su ispred poznatog dvorca Tikveš, a sama staza pruža se prekrasnim krajolikom i netaknutom prirodom Parka prirode Kopački rit. Osim utrke polumaratona održat će se utrka građana na 5 kilometara i štafeta "1/x" 3x5km, a kako organizatori shvaćaju važnost bavljenja sportom od malih nogu organiziraju se i dječje utrke u dužinama 200m, 300, 600m i 900m za sve predškolarce i školarce.

NK Osijek korner

Program manifestacije započinje u 8:00 sati kada se otvara prijavni centar. Start polumaratona predviđen je za 10:30 sati, dok je start dječjih utrka predviđen za 11:30 sati. Start utrke građana na 5km i štafete "1/x" 3x5km predviđen je u 12:30 sati. Svim sudionicima na utrkama (polumaraton, utrka građana 5km i štafeta "1/x" 3x5km) osiguran je besplatan ručak i osvježavajuće piće te besplatni organizirani prijevoz za odlazak i povratak (Osijek-Tikveš-Osijek), a prijave će se vršiti na licu mjesta.

Također, za sve posjetitelje bit će organizirani razni popratni sadržaji; zabavan program, radionice, chill zona, fun zona, cheer zona, coffee corner, ručak, glazba, a nogometni klub Osijek na startu utrke imat će svoj korner s promotivnim materijamila za najmlađe.