Bijelo-plavi su bili bolji od Vrgorca s 5:3. Odbojkašice Osijeka danas igraju protiv vodeće Marina Kaštele.

Još jednu pobjedu u borbi za bodove ostvarila je momčad Osijek Kelmea u državnom prvenstvu u futsalu. Osječani su u petak navečer u Zrinjevcu svladali Vrgorac rezultatom 5:3. Pogotke su postigli Mijić, Bartoluci, Horvat i Nospak, dok su gosti jednom pogodili vlastitu mrežu. Naš je prvoligaš i dalje peti na tablici s realnim izgledima za plasman u doigravanje. P

očinje razigravanje za poredak od prvog do četvrtog mjesta u odbojkaškom prvenstvu Hrvatske. Odbojkašice Osijeka u subotu od 18 sati u Gradskom vrtu igraju protiv vodeće ekipe Marina Kaštela koja ima sve pobjede od početka sezone.

Odbojkaši Murse opet gostuju kod zagrebačke Mladosti koja je i ovaj puta favorit za osvajanje bodova. 

Rukometašice dočekuju Sesvete

Kada je riječ o ženskom rukometu, ekipa Osijeka i ove subote igra na domaćem terenu u Zrinjevcu. Susret protiv Sesveta počinje u 18 sati.

Kuglači Osijeka od 14,30 igraju protiv čakovečkog Željezničara na Pampasu, dok je Kandit na gostovanju kod momčadi Zaprešića. U Superligi stolnotenisača, Vodovod Osijek za protivnika ima momčad Pule koja je domaćin u ovom ogledu.

Posljednji će ovoga vikenda igrati košarkaši Vrijednosnica Osijek koji sutra u maloj dvorani Gradski vrt dočekuju Šibenik s početkom u 17 sati.

 Foto: MNK Osijek