Osječki košarkaši tijesno poraženi od Šibenika, a odbojkašice pružile jak otpor vodećoj Marini Kaštela. 

Osim sjajnog  Ivana Horvata koji je osvojio zlatnu medalju na Balkanijadi u Beogradu uz novi osobni i državni rekord 5,76 u skoku s motkom, protekli vikend nije baš protekao u znaku uspješnih nastupa osječkih sportaša i naših klubova.

Odbojkašice Osijeka pružile su, doduše, jak otpor favoriziranoj Marina Kašteli, vodećoj ekipi na tablici Superlige, koja je u Gradskom vrtu slavila s 3:2 u setovima na startu razigravanja za poredak od prvog do četvrtog mjesta.

Momčad Murse gostovala je u Zagrebu gdje je izgubila od drugoplasirane Mladosti rezultatom 3:1. Poraz su doživjeli i košarkaši Vrijednosnica Osijek koji su odigrali dramtičnu, vrlo neizvjesnu utakmicu protiv Šibenika na domaćem parketu, a na kraju je bilo minimalnih 80:81, također u borbi za bodove. 

Polovičan učinak osječkih kuglača

U državnom prvenstvu igrale su i rukometašice Osijeka od kojih su u dvorani Zrinjevac bolje bile djevojke iz Sesveta i pobijedile s 31:26. Važan dvoboj odigrali su stolnotenisači Vodovod Osijeka i to u gostima kod Pule, a domaćin je slavio s tijesnih 4:3. Polovičan učinak imali su osječki kuglački prvoligaši. Osijek je na Pampasu svladao čakovečki Željezničar sa 6:2, dok je Kandit izgubio u Zaprešiću rezultatom 7:1. 

Foto: KK Vrijednosnice