U državnom prvenstvu u futsalu Bijelo-plavi su uspjeli i treći puta uzastopno osvojiti sva tri boda.

Od ostalih osječkih prvoligaša ove sezone odlično igraju dečki iz Futsal kluba Osijek Kelme koji u prva tri kola državnog prvenstva imaju maksimalan učinak od devet osvojenih bodova. Proteklog vikenda bili su uspješni u gostima kod Potpićana u Labinu s 5:2, pa drže prvo mjesto na tablici. Uspješan nastup imali su i košarkaši Vrijednosnica Osijek koji su u subotu odigrali susret 4. kola A-1 Hrvatske lige. U dvorani Gradski vrt gostovala je momčad zadarskih Jazina, a rezultat je bio 67:63 u korist „Brokera“.

Osječani su u dosadašnja četiri nastupa ostvarili učinak od dvije pobjede i dva poraza. Nekako se već i podrazumjeva da su pun pogodak zabilježile nogometašice Osijeka koje su nadigrale slavonsko-brodsku Viktoriju čak s 12:0!

Pohvale osječkim stolnotenisačima

Ovoga utorka u borbu za bodove će odbojkašice Osijeka koje gostuju kod zagrebačke Mladosti. Domaći je sastav svakako favorit jer je prethodno svladao sve svoje protivnike, a Osječanke imaju tri uzastopna poraza pri čemu je bitno istaknuti da su sve utakmice – odigrale u gostima.

Pohvale zaslužuju stolnotenisači Vodovod Osijeka za svoj učinak u državnoj Superligi. Zabilježili su još jednu pobjedu, ovaj puta protiv Obrtničke škole iz Slavonskog Broda s maksimalnih 4:0. Kneževićeva momčad je druga na tablici, odmah iza dubrovačkog Libertasa. Imali smo i zanimljiv gradski kuglački derbi u kojem je Kandit bio bolji od Osijeka s 5:3, dok su osječke kuglačice istim rezultatom poražene od ENDI Tekstilca.