Osječani ovoga petka u Zrinjevcu dočekuju zagrebački Alumnus, nakon tri uzastopna trijumfa.

Osim nogometaša Osijeka, ovoga petka igra i momčad Osijek Kelmea u Prvenstvu Hrvatske u futsalu. Osječanima u goste, u dvorani Zrinjevac, stiže zagrebački Alumnus, a susret počinje u 20 sati. Osječani su prethodne tri utakmice riješili u svoju korist, pa se nadaju da će im navijači pomoći da ostvare i četvrtu uzastopnu pobjedu.

U subotu će na domaćem parketu u dvorani Gradski vrt, s početkom u 16 sati, napokon igrati odbojkašice Osijeka. Nakon četiri gostovanja za redom, Osječanke dočekuju ekipu Poreča i bit će to prilika za prvi pun pogodak ove sezone. Odbojkaši Murse gostuju u Varaždinu gdje će odmjeriti snage s tamošnjim Kitrom.

Teška zadaća za „Brokere“

Vrlo tešku zadaću imati će košarkaši Vrijednosnica Osijek koji ovoga vikenda gostuju kod momčadi Splita, a trener Krstić i dalje ima problema s ozljedama igrača. Dobro igraju naši stolnotenisači koji su pri samome vrhu tablice, a u subotu ih očekuje jedno od zasigurno najtežih gostovanja – ogled s GSTK-om u Zagrebu. Nastavlja se i kuglačko Prvenstvo Hrvatske.

Nakon gradskog derbija, na Pampasu će Osijek nastojati doći do bodova protiv zagrebačke Grmošćice, a subotnji dvoboj počinje u 16 sati. Drugi osječki prvoligaš Kandit u goste će odličnom Zaprešiću koji je i lider na tablici. Kuglačice Osijeka u subotu od 13,30 dočekuju ekipu Admirala.