U 5. prvenstvenom kolu ŽOK Osijek je bio bolji od ekipe Poreča s 3:0 u setovima, dok je Mursa poražena u Varaždinu.

Od ostalih osječkih prvoligaša, koji su proteklog vikenda igrali u borbi za prvenstvene bodove, izdvajamo prvu pobjedu odbojkašica Osijeka. One su u 5. kolu u dvorani Gradski vrt svladale ekipu Poreča s maksimalnih 3:0 pod vodstvom novog trenera Branislava Franića. Igrali su i odbojkaši Murse koji su izgubili 3:2 u gostima kod varaždinskog Kitroa. Prvi su poraz u državnom prvenstvu u futsalu u petak navečer doživjeli malonogometaši Osijek Kelmea.

U dvorani Zrinjevac, u susretu 4. kola, pobijedio ih je zagrebački Alumnus rezultatom 3:2. Vrlo uvjerljiv trijumf ostvarile su osječke nogometašice koje su na Mačkamami bile bolje od ekipe Katarina Zrinski čak s 15:0!


Košarkaši ispustili pobjedu u Splitu


Vrlo dobar otpor favoriziranim Splićanima u A-1 ligi košarkaša pružila je u subotu momčad Vrijednosnica Osijek. Osječani su na Gripama vodili gotovo cijelu utakmicu koja je otišla u produžetak, da bi na kraju ipak izgubili sa 100:91. Bila je to velika prigoda za Brokere da naprave iznenađenje, koja je, nažalost, ovaj puta ostala neiskorištena…

U 7. kolu kuglačkog Prvenstva Hrvatske Osijek je na Pampasu svladao Grmošćicu sa 6:2 dok je Kandit izgubio u gostima kod Zaprešića rezultatom 7:1. Kuglačice Osijeka pružile su jak otpor vodećem Admiralu od kojega su poražene s 3:5. Stolnotenisači Vodovod Osijeka nisu uspjeli iznenaditi GSTK u Zagrebu, bilo je 4:1 za domaći sastav.