Osječki odbojkaši ove subote imaju priliku za drugu pobjedu u državnoj Superligi, a susret počinje u 19 sati.

Ovoga se vikenda nastavlja odbojkaško prvenstvo Hrvatske i to susretima 6. kola. Momčad Murse je domaćin Sisku, a subotnji susret u dvorani Gradski vrt počinje u 19 sati. Osječani su do sada odigrali četiri utakmice ove sezone, budući da je odgođen njihov dvoboj s kaštelanskom Mladosti, a pritom su ostvarili jednu pobjedu uz tri poraza.

Što se tiče odbojkašica Osijeka, one gostuju kod Kaštele Cemex. Osječanke imaju četiri poraza i jednu pobjedu koju su ostvarile u prošlom kolu nad ekipom Poreča. Momčad Osijek Kelmea nastavlja borbu za bodove u državnom prvenstvu u futsalu. Nakon poraza od zagrebačke Uspinjače, Osječani i drugi puta uzastopce moraju u goste, ovaj puta novom prvoligašu Crnici iz Šibenika.

Stolnotenisači dočekuju Varaždince

Nogometašice Osijeka, koje su vodeće u Prvenstvu Hrvatske, sutra gostuju kod Trnave u Goričanu gdje će sigurno nastaviti pobjedničku seriju. Stolnotenisači Vodovod Osijeka ove subote igraju protiv varaždinskog Stara, a riječ je o dvoboju 6. kola državne Superlige. Susret u dvorani Gradski vrt počinje u 17 sati. Nastavlja se Prvenstvo Hrvatske i u kuglanju. Kandit je u subotu od 14 i 30 na Pampasu domaćin Velebitu, momčad Osijeka gostuje u Rijeci, gdje će igrati i kuglačice Osijeka ’97 i to protiv domaće Mlake.