Knežević, Zovko i Banek nanijeli prvi poraz državnom prvaku, dubrovačkom Libertasu.

U 8. kolu HEP Superlige stolnotenisača Vodovod Osijek je na domaćem terenu svladao dosad neporaženog prvaka Libertas Marinkolor iz Dubrovnika sa 4:3. Bio je to odličan meč, pun preokreta, a sve je završilo velikim domaćim slavljem i penjanjem 50-godišnjeg Dragana Kneževića na stol!

Sve čestitke već odavno dokazanom Vjekoslavu Zovku, ovaj puta sjajnom mladom prvotimcu Mariju Baneku i neuništivom veteranu Kneževiću koji su odigrali fantastičan dvoboj i pripremili najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone! Sada su Osječani vrlo ozbiljno u igri za osvajanje trećeg ili četvrtog mjesta koje vodi u doigravanje za prvaka Hrvatske.

Iz slobodnih bacanja 1-20!

Odbojkaši Murse u subotu su svladali momčad Medicinara u Zagrebu s 3:1 u setovima i tako ostvarili treću pobjedu u osam dosadašnjih nastupa u Superligi. Poraz su doživjele odbojkašice Osijeka koje su u Gradskom vrtu izgubile od ekipe Rijeke rezultatom 2:3 iako su vodile 2-1. Bez uspjeha na domaćem parketu bili su i košarkaši Vrijednosnica Osijek. Nadigrala ih je momčad Hermes Analitice iz Zagreba rezultatom 69:61. Taj je susret obilježio i jedan kuriozitet koji teško da je zabilježen u bilo kojem ozbiljnijem košarkaškom natjecanju, posebice na prvoligaškoj razini. Naime, Osječani su ubacili samo jedno od 20 slobodnih bacanja i tako postavili neslavan rekord u povijesti A-1 hrvatske lige!