Ovoga će petka u dvorani Zrinjevac gostovati momčad Split Tommyja koja zauzima prvo mjesto na tablici.

Momčad Osijek Kelmea ovoga petka igra utakmicu 19. kola državnog prvenstva u futsalu i to na domaćem parketu protiv lidera na tablici, Split Tommyja. Splićani imaju 46 bodova kao i drugoplasirani Dinamo i sigurno u Zrinjevac dolaze kao favoriti.

Međutim, Osječani se nikako ne misle predati bez velike borbe, nastojeći zadržati šesto mjesto na tablici na kojemu su i trenutno s 25 osvojenih bodova. Pritom su Bijelo-plavi ostvarili osam pobjeda, jedan remi i devet poraza. Susret počinje u 20 sati.

Može li Vodovod Osijek do podviga?

Stolnotenisače Vodovod Osijeka u subotu očekuje uzvratna polufinalna utakmica doigravanja za prvaka Hrvatske. Osječanima je u dvorani Gospino polje domaćin momčad Libertas Marinkolora koja je u prvom dvoboju, odigranom u Gradskom vrtu, slavila sa 4:2. Tada je ponajbolji igrač državne Superlige, Osječanin Vjekoslav Zovko uspio ostvariti dvije pojedinačne pobjede, nad Juzbašićem i Japecom, ali to ipak nije bilo dovoljno za iznenađenje. Stoga su Dubrovčani u prednosti i bio bi zaista pravi sportski podvig kada bi naš prvoligaš uspio produžiti polufinalnu seriju…