Naši su košarkaši uvjerljivo poraženi i u drugom četvrtfinalnom susretu doigravanja od prvaka Cedevite.

Košarkaši Vrijednosnica Osijek završili su sezonu u HT Premijer ligi. Kako se moglo i predvidjeti, Osječani nisu mogli biti ozbiljnija prepreka državnom prvaku Cedeviti u četvrtfinalu doigravanja. Nakon debakla kojega su doživjeli u zagrebačkom Domu sportova, „Brokeri“ su u Gradskom vrtu pružili značajno bolji otpor puno boljem protivniku i velikom favoritu, ali je bilo nerealno očekivati da mogu do podviga. Na kraju je bilo 89:62 za goste. Osvajanjem osmoga mjesta na kraju osnovnog dijela sezone Krstićeva je momčad ispunila očekivanja, a više od toga objektivno nije mogla jer se s Cedevitom nikako i ni u čemu ne može uspoređivati.

Golijada Maje Jošćak

Od ostalih prvoligaša, dakako uz NK Osijek, aktivne ostaju još jedino nogometašice. Prošloga su vikenda na svojoj Mačkamami svladale Trnavu s 24::0.

Kuriozitet ovoga susreta je u tomu da je najbolja hrvatska igračica Maja Jošćak postigla čak devet pogodaka! Još samo dva kola ostaju do kraja Prvenstva, a naše djevojke prvo gostuju kod Neretve u Metkoviću, da bi u posljednjem susretu dočekale ekipu Splita kada će i pasti odluka o novim prvakinjama.

Naime, Osijek ima tri boda prednosti ispred Splićanki koje od početka ligaškog natjecanja drže drugu poziciju.