Košarkaši Vrijednosnica Osijek u gostima su svladali momčad Šibenika, a najuvjerljivije su opet bile – nogometašice.

Osim nogometaša Osijeka, u borbi za prvenstvene bodove bilo je, proteklog vikenda, još deset naših prvoligaša iz grada na Dravi. Pritom je omjer pobjeda i poraza identičan – 5:5. Odličan nastup imali su košarkaši Vrijednosnica Osijek koji su slavili u gostima kod Šibenika 72:65 i tako potvrdili dobru formu na početku nove sezone. Nikakvih izgleda nisu imale povratnice u Prvu ligu, košarkašice Murse koje su poražene od Medveščaka rezultatom 50:89.

Odbojkašice slavile u Rijeci

Nažalost, izgubili su i dečki iz Osijek Kelmea u državnom prvenstvu u futsalu. U Zrinjevcu ih je nadigrao splitski Universitas s 5:2. Odbojkaši Murse su odigrali vrlo zanimljivu i neizvjesnu utakmicu s Rijekom, a domaćin ih je pobijedio 3:2 u setovima. Na riječkom gostovanju bile su i odbojkašice Osijeka koje su svladale Drenovu s maksimalnih 3:0. Bez većih izgleda za uspjeh bile su osječke rukometašice, koje je ugostila varaždinska Koka. Na kraju je bilo 29:24.

Kuglači s maksimalnim učinkom

Tešku zadaću imali su stolnotenisači Vodovod Osijeka. Nisu uspjeli iskoristiti prednost domaćeg terena, nego su od Obrtničke škole iz Slavonskog Broda izgubili sa 2:4. Nikakvih problema nisu imale naše nogometašice i već nakon četiri kola imaju gol-razliku + 32! Na Mačkamami su bile uvjerljivo bolje od splitskog Marjana s 9:0. Maksimalan učinak imali su kuglači. Osijek je pobijedio Medveščak na Pampasu sa 7:1, a istim rezultatom Kandit je slavio protiv Velebita u Otočcu.