Unatoč vodstvu i vrlo dobroj te organiziranoj igri, nogometaši Osijeka još su jednom nesretno poraženi na gostovanju, pogotkom u samoj završnici susreta. Daniel Peev je bijelo-plave doveo u vodstvo, malo zatim izjednačio je Mihaljević, a Crepulja u 89. minuti donosi pobjedu domaćinima. Osijek je tako i 11. put za redom ostao bez pobjede u Koprivnici, odnosno u svim tim susretima osvojen je tek jedan bod.

Osijek je vrlo dobro krenuo u ovu utakmicu, a prvi je zaprijetio Daniel Peev, no njegov udarac iz daljine nije bio opasan. No, zato je opasniji bio Bralić, dvije minute kasnije, ali Picak brani i sve završava udarcem iz kuta. Bolje otvaranje Osijek je konkretizirao u 14. minuti. Nakon gužve u kaznenom prostoru najbolje se snašao Daniel Peev te postigao pogodak u svom debiju za klub.

Sreća nažalost nije dugo trajala. Samo tri minute kasnije Mirić bježi po lijevoj strani obrane Osijeka te ubacuje na peterca, gdje Mihaljević zakucava loptu u gol. Slavenu je izjednačujući gol dao krila, pa se više igralo pred golom Osijeka, ali vrijedi spomenuti tek udarac Crepulje iz 26. minute, koji je otišao preko gola. 

Osijek se napokon oporavio i odmah sjajna šansa u 31. minuti. Perošević je stigao jednu loptu, vratio za Šoršu, a njegov poluvolej završava u mreži, ali s vanjske strane. Četiri minute kasnije vrlo dobar slobodan udarac Barišića, ali Picak je još jednom siguran. Do odmora je zaprijetio Matas, no pokraj gola te se na odmor odlazi bez prednosti za neku momčad.

Nakon izuzetno aktivnog i otvorenog prvog dijela, drugi nije pružio istu sliku, iako je Osijek nastavio visoko pritiskati domaću momčad. Ozobić je vrlo dobro pucao u 64. minuti, a odličnu šansu za Vojnovića su kreirali Mešanović i Šorša, no njegov šut odlazi preko grede. To se dogodilo u 70. minuti, a tri minute kasnije, umalo je vlastitog vratara savladao Grgić, ali Picak je još jednom koncentriran.

Novu odličnu priliku ima Vojnović u 79. minuti. Primio je loptu iskosa na petercu, no predugo je čekao na udarac i obrana ga blokira u posljednji trenutak. U 84. minuti je još pokušao Brlek, a onda je Slaven došao do pobjedničkog gola u 89. minuti. Vukobratović je izgubio duel od Mišića, ova fantastično proigrava Crepulju, koji bježi Glavašu te pogađa ispod Lončarića. Na kraju je i sreća pomazila domaćine u posljednjim trenucima susreta, kad je Vojnović prenio do Mešanovića, on ju je zahvatio, ali pogodio vratnicu.

Tako je Osijek na drugom gostovanju za redom došao do poraza u samoj završnici, što bijelo-plave dovodi u izuzetno tešku situaciju.