Naš predstavnik u državnom prvenstvu  u futsalu ima imperativ pobjede protiv Crnice u dvorani Zrinjevac.

Nekim je našim prvoligašima već nastupila zimska stanka i više nemaju prvenstvenih ogleda sve do ožujka iduće godine. No, ima još onih koji su vrlo aktivni i svaki im je bod dragocjen u njihovim prvenstvima. To posebno vrijedi za Futsal klub Osijek Kelme koji se grčevito bori za opstanak, pa u tom kontekstu s puno neizvjesnosti ulazi u ogled sa šibenskom Crnicom, ali i s velikim imperativom pobjede. Susret je na rasporedu ovoga petka, 30. studenoga, u dvorani Zrinjevac s početkom u 20 sati.

Odbojkaši i odbojkašice računaju na bodove

U subotu će na trećem uzastopnom gostovanju biti odbojkaši Murse. Ovaj puta im je domaćin Centrometal u Nedelišću, a Osječani imaju prigodu pobjedom zadržati visoku, treću poziciju na ljestvici Superlige. U drugoj jakosnoj skupini kod djevojaka, odbojkašice Osijeka igraju slavonski derbi u gostima kod Nove Gradiške. Osječka ekipa je vodeća, svakako želi zadržati status lidera i realno je očekivati nove bodove. Košarkašice Murse putuju u Požegu gdje će odmjeriti snage s istoimenim domaćinom. U dvorani Gradski vrt stolnotenisači Vodovod Osijeka dočekuju momčad Pule, a igra se u subotu od 17 sati.

Osijek Boxing Open u Gradskom vrtu

Vrlo zanimljiv događaj bit će u našem gradu organiziran u nedjelju, 2. prosinca. U maloj dvorani Gradski vrt Boksački klub Osijek je domaćin šestom po redu Osijek Boxing Openu u povodu desete obljetnice djelovanja kluba kao i proslave Dana grada. Tom će prigodom borbe biti upriličene na novom, olimpijskom ringu koji je Osječanima stigao iz SAD-a.