Osječani su pretposljednji u državnom prvenstvu u futsalu i svaki im je bod iznimno vrijedan.

Momčad Osijek Kelmea ovoga petka, 7. prosinca, nastavlja grčevitu borbu za opstanak u Prvenstvu Hrvatske u futsalu. Osječani su trenutno pretposljednji na tablici sa samo četiri osvojena boda u devet odigranih kola, a ovaj puta im u goste dolazi dubrovački Square koji ima 9 bodova više i zauzima sedmu poziciju. Večerašnja utakmica u dvorani Zrinjevac počinje u 20 sati, a samo pobjeda može našem prvoligašu donijeti malo više zadovoljstva u samoj završnici polusezone…

Odbojkaški derbi u Gradskom vrtu

U subotu imamo dvostruki odbojkaški program u dvorani Gradski vrt. Prvo će na parket odbojkašice Osijeka koje u drugoj jakosnoj skupini državnog prvenstva dočekuju riječku Drenovu s početkom u 17 sati. Odmah nakon njih, dakle u 19 sati, na rasporedu je ogled između momčadi Murse i Rijeke. Riječ je o derbiju 10. kola budući da su Riječani drugi, a Osječani četvrti na ljestvici i s pobjedom im se pruža mogućnost povratka na treću poziciju.

„Brokerima“ dolaze Splićani

Košarkaši Vrijednosnica Osijek u nedjelju će ugostiti Split, također u maloj dvorani Gradski vrt (17,30). Splićani zauzimaju četvrto mjesto, „Brokeri“ su četiri stepenicu ispod, ali samo s bodom zaostatka. Stoga su nedjeljni bodovi svakako značajni za osječki sastav. Ovoga vikenda u gostima će igrati stolnotenisači Vodovod Osijeka, a s druge strane stola bit će GSTK Zagreb.