Tužan je bio trener Osijeka nakon susreta koji je njegova momčad odigrala dobro, no ponovno doživjela pad koncentracije u završnici te ostala bez ikakvog bodovnog učinka.

Rezignirano je Ivo Šušak došao na konferenciji za novinare nakon još jednog gostujućeg poraza njegove momčadi. Slaven Belupo je do pobjede došao sretno i spretno golom Crepulje u 87. minuti, a opći je dojam da bi neriješen rezultat bio najprevedniji ishod današnjeg susreta. Osijek je, naime, odigrao sasvim solidnu utakmicu, ali je ponovno,  kao i protiv Istre u Puli, pokleknuo u samom finišu kada je izgledalo da će bodovi  biti podijeljeni.

"Što reći nakon ovako izgubljenih bodova? Mislim da smo po svemu zaslužili barem polovičan plijen, ali i pogreške su sastavni dio nogometa, a one su se nama, nažalost, dogodile. Nemam što zamjeriti igračima, sigurno je da smo svi skupa tužni što smo izgubili na ovakav način. Situacija nam je teška, međutim, pokazali smo i na ovom gostovanju da možemo igrati dobro što mi daje vjeruju da će ubuduće i rezultati biti bolji. Slijedi nam dvoboj s Lokomotivom u Zagrebu, s kojom ćemo ponovno morati igrati na pobjedu, nadajući se boljem ishodu od ovog današnjeg", izjavio je Šušak.

Puno zadovoljniji bio je kormilar Slaven Belupa Ante Čačić. Svjestan je da ova pobjeda Koprivničane udaljava od  opasne zone, kao i da je njegova momčad sva tri puta ove sezone bila rezultatski uspješnija od Osijeka...

"Teška utakmica za nas protiv dobrog Osijeka koji je iskazao ozbiljnu namjeru da nas pobijedi i opasno nam se približi na tablici. Složio bih se s kolegom na suparničkoj klupi da bi remi bio najpravedniji ishod s obzirom na prikazano, ali je naša pobjeda ipak zaslužena. Nismo gubili glavu nakon primljenog gola, brzo smo izjednačili, a u zadnjim minutama dočekali prigodu i za pobjedonosni pogodak. Osijek sigurno svojom kvalitetom i igrom zaslužuje prvoligaški status i vjerujem da će to u nastavku sezone i dokazati", rekao je Čačić.

Vezane vijesti: