Iskusni Robert Seligman i mladi Aurel Benović bili su odlični u kvalifikacijama i očekuje ih borba za odličja.

Na „DOBRO World Cupu 2019“ u osječkoj dvorani Gradski vrt u finalnim natjecanjima nastupit će petero hrvatskih predstavnika na čak šest sprava. To će biti dodatni motiv ljubiteljima gimnastike i sporta općenito da tijekom subote i nedjelje budu na tribinama i uživaju u izvedbama vrhunskih vježbačica i vježbača. Naš Osječanin Robert Seligman u kvalifikacijama na konju s hvataljkama osvojio je prvo mjesto i s velikim ambicijama u subotu kreće u borbu za zlatno odličje. Mladi Aurel Benović pred svojim je sugrađanima bio četvrti na parteru, izborivši tako svoje prvo veliko finale među seniorima.

Podržimo hrvatske reprezentativce

Subotnja finalna natjecanja počinju u 15,30 sati, a na programu su parter, konj s hvataljkama i ruče za gimnastičare te preskok (nastupit će naša reprezentativka Tijana Tkalčec) i dvovisinske ruče za žene. Dan kasnije početak je predviđen u 14,30 sati i gledat ćemo završne nastupe na karikama, preči i preskoku za muškarce, kao i parteru i gredi za djevojke. Tada ćemo navijati za sjajnog Tina Srbića koji je bio najbolji na preči u kvalifikacijama te Anu Đerek, najbolju na parteru i šestoplasiranu na gredi. Atmosfera je na finalima u Osijeku uvijek bila odlična, uvjereni smo da će tako biti i ovaj puta.

Nogometašice gostuju kod Dinama

Na posljednjem ovosezonskom gostovanju u državnom prvenstvu za nogometašice bit će ekipa Osijeka. Aktualne prvakinje, koje zauzimaju drugo mjesto na ljestvici, gostuju kod trećeplasiranog Dinama u Zagrebu. Realno je očekivati da će Osječanke osvojiti nove bodove i ostati na tri boda zaostatka za vodećim Splitom. To bi značilo da će odluka o novom prvaku pasti u zadnjem kolu, kada će se na Mačkamami sastati upravo Osijek i Split.