Ženska ekipa Osijeka u subotu dočekuje Rijeku CO dok će momčad Murse igrati protiv Centrometala.

Pet će osječkih klubova koji se natječu u prvoligaškoj konkurenciji u svojim sportovima ovoga vikenda nastupati u domaćem okruženju. U subotu od 12 sati na Pampasu će prve zaigrati kuglačice Osijeka ’97 koje zasigurno neće imati puno šansi protiv europskih prvakinja, ekipe Mlake. Na istome mjestu, s početkom u 14,30 sati, momčad Osijeka dočekuje zagrebački Medveščak protiv kojega će pokušati ostvariti prvu ovosezonsku pobjedu u 5. kolu državnog prvenstva.

„Brokeri“ u Zagrebu

Dvostruki je odbojkaški program u dvorani Gradski vrt. Odbojkašice Osijeka od 17 sati igraju s Rijekom CO, nakon što su u prethodna dva nastupa ostvarile polovičan učinak. U 19,30 počinje ogled između odbojkaša Murse i Centrometala iz Črečana, a Osječani svakako žele i treću uzastopnu pobjedu. Što se, pak, tiče košarkaša, oni su u svom ligaškom natjecanju stigli do 5. kola. Vrijednosnice Osijek do sada imaju izjednačen skor od dvije pobjede i dva poraza, a sada gostuju kod Dubrave Furnir u Zagrebu.

Slavonski stolnoteniski derbi

Četvrti ovosezonski prvenstveni nastup imat će stolnotenisači Vodovod Osijeka. U dvorani Gradski vrt su domaćini još jednom slavonskom prvoligašu, momčadi Požege. Dvoboj je na rasporedu u subotu od 17 sati. Nogometašice Osijeka će zaigrati u gostima protiv zagrebačkog Agrama gdje u svakom slučaju očekuju i peti trijumf u nizu. Osječke rukometašice su ovoga vikenda slobodne zbog nastupa hrvatske reprezentacije u ogledima s Njemačkom.