Tomislav Suk i suigrači nastavljaju s dobrim igrama i osvajanjem bodova u domaćem prvenstvu.

Svoju pobjedničku seriju nastavili su odbojkaši Murse. U prvenstvenoj utakmici svladali su Rovinj u Gradskom vrtu bez ijednog izgubljenog seta. Kapetan Tomislav Suk i njegovi suigrači sigurno „plove“ prema skorašnjim ogledima s najjačim momčadima u završnom dijelu Superlige. Odlaskom Doris Krivić koja je završila karijeru, osječke su odbojkašice dosta slabije nego dosad, što se vidjelo i na gostovanju kod Poreča u 2. jakosnoj skupini državnog prvenstva. Rezultat je bio 3:0 za domaći sastav.

„Vodeni“ ispustili vodstvo

Nikakvih izgleda nisu imale rukometašice Osijeka u gostima protiv Lokomotive. „Lokosice“ su bez ikakvih problema pobijedile s 31:19. Poraz su u slavonskom derbiju doživjeli i stolnotenisači Vodovod Osijeka. Domaća Požega je slavio s 3:2 iako su „Vodeni“ imali vodstvo od 2:1 kojega nisu uspjeli pretvoriti u trijumf. Sve bliže ispadanju iz Prve lige su, nažalost, kuglači Osijeka. Oni na Pampasu nisu uspjeli svladati zagrebačku Grmoščicu. Na kraju je bilo neriješeno 4:4 što je skroman učinak Mušanića i kolega. Izgubile su i kuglačice Osijeka ’97 na domaćoj kuglani od zagrebačkog Admirala rezultatom 2:6, no one nisu među dva najugroženija kluba na ljestvici.

Seligman se ozlijedio u Melbourneu

Spomenimo na kraju da je najbolji osječki sportaš, gimnastičar Robert Seligman nastupio u finalu Svjetskog kupa u Melbourneu. Međutim, u borbi za visok plasman zaustavila ga je ozljeda prsta zbog koje je morao prekinuti vježbu. Robertu želimo što skoriji oporavak, kako bi imao priliku nastupiti na predstojećim natjecanjima od kojih će najznačajnije biti Europsko prvenstvo krajem svibnja.