Subota rezervirana za futsal u Zrinjevcu.

Momčad Futsal kluba Osijek za vikend će odmjeriti snage sa Zagrepčanima iz MNK Uspinjača Gimka. Dvoboj 9. kola održat će se u subotu, 12. prosinca, u 20 sati, a mjesto odigravanja je kao i uvijek, sportska dvorana Zrinjevac. Nakon dvije otkazane utakmice s Vrgorcem, prvi put zbog pojave virusa COVID-19 među igračima Osijeka, a drugi put u redovima Vrgorca, osječki igrači futsala napokon će ponovno zaigrati na domaćem terenu nakon više od mjesec dana.

Bravo reprezentativcima hrvatske gimnastike

U finalu 34. Europskog prvenstva u muškoj sportskoj gimnastici koje se održava u Mersinu, nastup su izborila četiri hrvatska reprezentativca među kojima su i Osječani Robert Seligman i Aurel Benović, članovi GD Osijek Žito. Seligman, s ocjenom 14,300, bio je najbolji na konju s hvataljkama te će se boriti u devetom europskom finalu u svojoj karijeri, a Benović je na tlu zauzeo šesto mjesto s ocjenom 14,333 te prvi put ide u finale. Finale su izborili i Tin Srbić na preči te Filip Ude na konju s hvataljkama. Svima želimo mnogo sreće i uspjeha u nedjeljnom finalu.

Odbojkaški derbi u Gradskom vrtu

Nakon stanke uvjetovane koronavirusom, na parket dvorane Gradski vrt izaći će i odbojkaši Murse koji će ugostiti HAOK Mladost. Susret je na rasporedu u nedjelju, 13. prosinca, od 18 sati.
Od osječkih prvoligaša ili u ovom slučaju prvoligašica, još treba istaknuti i dvoboj košarkašica Vrijednosnica Osijek, koje će u subotu ugostiti Požegu u dvorani Jug s početkom u 18 sati.

🎓 - Tekst napisali studenti Akademije za umjetnost i kulturu u sklopu stručne prakse u nogometnom klubu Osijek.