Sukladno trenutnim epidemiološkim mjerama, uoči utakmice protiv Slaven Belupa na raspolaganju je ostalo još manje od 900 pojedinačnih i polugodišnjih ulaznica.

Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, a koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 8. siječnja 2022. godine, sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja. Iznimno, prisutnost nogometnim utakmicama moguća je uz obvezno predočenje EU digitalne COVID potvrde (informacije o COVID potvrdi možete pronaći ovdje). Sukladno točki IV. najnovijih epidemioloških mjera, na sportskim natjecanjima koja se održavaju na otvorenom prostoru može biti popunjeno najviše 40% kapaciteta tribine.

Kapacitet 4517 mjesta

Drugim riječima kapacitet stadiona Gradski vrt, sukladno trenutnim epidemiološkim mjerama, ograničen je na 4517 mjesta (bez tribine Zapad gore koji će se otvarati ako se popuni Zapad dolje) od kojih 2032 mjesta otpadaju na tribinu Istok, 1479 mjesta na tribinu Zapad (s uključenim Ložama), 444 mjesta na tribinu Sjever (gosti) i 562 mjesta za tribinu Jug.

Preostalo manje od 900 mjesta

U prvom dijelu sezone NK Osijek je prodao 2460 godišnjih ulaznica, dok smo u prva dva dana prodaje dobili još 182 vlasnika polugodišnjih ulaznica. Budući da su u prodaji polugodišnje i pojedinačne utakmice isključivo za tribine Zapad i Istok, a sukladno važećim epidemiološkim mjerama, u ovom trenutku u prodaji je ostalo još ukupno 869 ulaznica za proljetni dio sezone.

Radno vrijeme novih blagajni Zapad (na platou prema dvorani Gradski vrt) je od srijede do petka od 12 do 18 sati, te na dan utakmice u subotu 29. siječnja od 12 do 16 sati. Ovdje možete pronaći sve informacije o polugodišnjim ulaznicama.