Učenice Darija Fančovića u subotu od 16 sati u maloj dvorani Gradski vrt igraju protiv državnih prvakinja

Očekuje nas zanimljiv sportski vikend kada su u pitanju osječki prvoligaški klubovi. Odbojkašice Osijeka u maloj dvorani Gradski vrt u subotu od 16 sati dočekuju ekipu državnih prvakinja, zagrebačku Mladost. Što se tiče odbojkaša Murse, njihova je gostujuća utakmica  također s prvakom, kaštelanskom Mladosti Ribola, odgođena zbog europskih obveza Kaštelana.

U dvorani Zrinjevac igrat će rukometašice Osijeka i pulske Arene, a njihov subotnji ogled počinje u 18 sati. Na istome mjestu, ali u 20,30 sati, snage će odmjeriti Osijek Kelme i makarsko Novo vrijeme u državnom prvenstvu u futsalu. U gostima će nam ove subote biti košarkaši Vrijednosnica Osijek kojima je domaćin momčad Šibenika.

Cannonsi domaćini Bjelovaru

Nastavlja se i kuglačko prvenstvo Hrvatske. Kandit je u subotu od 14,30 domaćin čakovečkom Željezničaru na Pampasu, dok će Osijek igrati u Splitu protiv tamošnjeg Mertojaka. U gostima će nastupiti stolnotenisači Vodovod Osijeka koje očekuje dvoboj protiv varaždinskog Starra.

Kada je ženski nogomet u pitanju, ekipa naših državnih prvakinja u nedjelju gostuje kod Splita.

I za kraj smo ostavili jednu zasigurno atraktivnu sportsku priredbu koja će u subotu biti upriličena na pomoćnom terenu NK Elektra „Kraj Drave“. U polufinalu HFL-a igrat će Osijek Cannonsi i Bjelovar Greenhornsi. Susret počinje u 14 sati, a dečki su najavili kako će odmah nakon utakmice produžiti u Gradski vrt na ogled Osijeka i Slaven Belupa.