Robert Seligman i Andrej Korosteljev pokušat će u njemačkom Cottbusu osvojiti odličje u finalu tamošnjeg Svjetskog kupa.

Jedan je osječki prvoligaš već odradio svoj posao za ovaj vikend i to – uspješno. Momčad Osijek Kelmea svladala je zagrebački Alumnus u dvorani Zrinjevac i osvojila važne bodove u državnom prvenstvu u futsalu.

Danas (subota) od 16,30 sati odbojkašice Osijeka igraju protiv rovinjskog Rockwoola u maloj dvorani Gradski vrt, dok će nam odbojkaši Murse gostovati kod Centrometala u Nedelišću. Što se tiče osječkih rukometašica, one će ove subote ugostiti ekipu Trešnjevke, a utakmica u dvorani Zrinjevac počinje u 18,00 sati.

U goste će košarkaši Vrijednosnica Osijek kojima je u nastavku Prvenstva domaćin zagrebačka Hermes Analitica, dok će kuglači Kandita i Osijeka međusobno odmjeriti snage na kraju prvog dijela sezone. Njihov je ogled na Pampasu zakazan za 14,30 sati. Nogometašice Osijeka gostuju kod ekipe Katarina Zrinski.

Gimnastičari u borbi za medalje

Nećemo propustiti najaviti i finale državnog prvenstva u američkom nogometu u kojem naši Osijek Cannonsi u nedjelju u Brdovcu pokraj Zaprešiću brane naslov protiv splitske momčadi Sea wolves.

U subotu imamo i zanimljiv boksački program u dvorani Jug. U 14,00 sati počinje još jedan krug državnog prvenstva od mečeva u mlađim kategorijama do onih seniorskih, a od 20,00 sati BK Osijek je domaćin i organizator „Osijek boxing Opena“ u kojem će izabrana selekcija Slavonije i Baranje za protivnika imati Istarsko primorsko-goranski tim, uz besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Za kraj smo ostavili finalni nastup naših gimnastičkih reprezentativaca Roberta Seligmana i Andreja Korosteljeva u finalu Svjetskog kupa u njemačkom Cottbusu u kojem će pokušati izboriti medalju na konju s hvataljkama, odnosno parteru.