Naša je juniorska momčad u posljednjim minutama iz jedanaesterca poražena u gostima kod Dinama rezultatom 2:1.

Posljednju utakmicu u jesenskom dijelu sezone odigrali su Juniori našeg prvoligaša koji su gostovali kod zagrebačkog Dinama. Bila je to do kraja neizvjesna utakmica u kojoj je domaćin poveo u drugom poluvremenu, Stanić je uspio izjednačiti, a odluka o pobjedniku pala je u 88. minuti kada je sudac pokazao na bijelu točku u korist domaćina.

Modri su iskoristili najstrožu kaznu i na kraju slavili s 2:1. Na kraju polusezone Osječani zauzimaju petu poziciju s 21 osvojenim bodom, ali ne i velikim zaostatkom za vodećima. Naime, prvoplasirani Hajduk ima 24 boda, a drugo, treće i četvrto mjesto dijele Dinamo, Rijeka i Slaven Belupo s 23 boda.

Dva remija u Somboru

Protekloga vikenda još su igrali samo Pioniri II i Početnici koji su odigrali prijateljske utakmice s Radničkim u Somboru. Pioniri II su protiv svojih vršnjaka igrali neriješeno 2:2 uz golove Sopića i Živkovića, a bez odluke je prošao i ogled Početnika u kojem je rezultat bio 1:1. U tom susretu strijelac za Osijek bio je Barić.  Predviđeni dvoboji Kadeta II i Pionira II protiv Sloge morali su biti odgođeni, a novi će termini biti naknadno određeni.

 

Bodovno stanje i detaljnija izvješća s utakmica naših mlađih kategorija možete provjeriti na sljedećim linkovima:

 

Juniori

Kadeti

Pioniri

Početnici

Predpočetnici

Limači