Borbenost je bila neupitna, želja za pobjedom također, a odlučio je majstorski potez Harisa Hajradinovića.

Dojam – vrlo čvrsta utakmica u kojoj su odlučivale i najmanje pogreške, a na kraju i majstorski pogodak. Jedni drugima nisu ostavljali previše prostora, oba su trenera uglavnom znala što mogu očekivati s druge strane, a bitka je na kraju pripala Osječanima. Bili su uspješniji za taj jedan pogodak i na kraju slavili. Nije to bila ljepotica u kojoj bi sve prštalo od prigoda i uzbuđenja, ali se vodila bespoštedna borba na svakom dijelu terena. Ovaj puta nismo pričali o izostanku trke i angažmana, to je bilo sasvim korektno, a kada zabiješ i gol više od dobrog protivnika, moraš biti zadovoljan.

Potez – nedvojbeno odlučujući gol Harisa Hajradinovića iz 74. minute. Dosuđen je slobodan udarac za Bijelo-plave na 18 metara iskosa s lijeve strane. Ubacio je Bočkaj visoku loptu na drugu vratnicu, Babić je glavom odbija izvan šesnaesterca, ali samo do osječkog veznjaka koji je pratio razvoj situacije i s nešto manje od 25 metra lijevom nogom tako precizno pogodio gornji desni kut da je Hendija samo pogledom ispratio let lopte u mrežu. Zaista majstorski pogodak trenutno najboljeg strijelca našeg prvoligaša.

Publika – strahovali smo tko će uopće i doći na utakmicu nekih sat i nešto više vremena prije samoga početka. Spustila se jaka kiša, zapuhao je i vjetar, a ni noćni termin od 21 sat nikako nije bio pogodan u takvim okolnostima. Došli su nam oni najuporniji i najvjerniji i hvala im na tomu! Tih 1092 gledatelja zaista zaslužuju pohvalu i zbog njih nam je također posebno drago što je Osijek osvojio bodove.

Momčad – Hajradinović je nedvojbeno igrač utakmice, uostalom, postigao je oba pogotka i riješio pitanje pobjednika. No, Osječani su imali prije svega kolektiv koji je zajednički disao na terenu. Momčadski je duh bio prisutan tijekom cijeloga susreta, pa su se i neke pogreške, kojih uvijek ima, lakše kompenzirale uz borbenost i podređenost zajedničkom cilju.