Naš je trećeligaš u dobrom ritmu i nadamo se još jednom dobrom i uspješnom nastupu.

U 20. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok momčad Osijeka II gostuje kod Mladosti u Ždralovima. Osječani su trenutno treći na tablici s 35 osvojenih bodova i samo su na bod zaostatka u odnosu na vodeći dvojac Varaždin i Međimurje. Momčad trenera Dine Skendera vrlo je učinkovita u nastavku sezone i u dobrom ozračju dočekuje ogled koji je na rasporedu ovoga petka. Mladost je trenutno deveta na prvenstvenoj ljestvici i sigurno nije kvalitetom na razini Bijelo-plavih, međutim, domaćin je i sigurno ima svoje planove i ambicije.

Pravi test za Skenderovu momčad

U prvom dijelu Prvenstva Osijek II je na svom terenu ostvario pobjedu od 2:0, a strijelci su bili Lišnić i Lončar. Naš trećeligaš u odnosu na taj dvoboj ima još i raznovrsniji i bolji igrački kadar, momčad dobro trenira, na utakmicama to i potvrđuje, pa se i ovaj puta nadamo kvalitetnom i rezultatski uspješnom izdanju.

Postali smo homogena grupa, pristup je baš onakav, kakav i treba biti i nadamo se još jednom dobrom nastupu. Gostovanje u Ždralovima sigurno nije lagano, ali nam je dodatni izazov baš u tomu što ćemo sami sebe testirati. Bit će to pravi ispit za našu momčad i mogu najaviti da ćemo se „pohrvati“ za nove bodove, vjerujući da ih možemo osvojiti. I dalje nemamo nikakvog imperativa, no uvijek želimo odigrati najbolje što možemo, poručio je Dino Skender.