Momčad našeg trećeligaša je u 22 utakmice postigla 48 pogodaka i uvijek igra napadački nogomet.

U prošlom kolu Treće HNL Istok svjedočili smo jednoj od najzanimljivijih utakmica od početka sezone. Momčad Osijeka II gostovala je u Bijelom Brdu kod tamošnjeg BSK-a, a završilo je neriješenim rezultatom 3:3 uz pregršt uzbuđenja od prve do posljednje minute.

Sada je Bijelo-plavima na redu domaćinstvo u 23. kolu i to protiv Slavije iz Pleternice koja je 12. na prvenstvenoj ljestvici. Osječani su treći, sa četiri boda manje od vodećeg Varaždina i tri boda zaostatka za drugoplasiranim Međimurjem, pa ih to stavlja u ulogu favorita uoči predstojećeg dvoboja. I ne samo trenutačni plasman, nego i objektivna razlika u kvaliteti u odnosu na protivnika.

Bijelo-plavi su najefikasniji u Ligi

Ono što svakako ohrabruje trenera Osijeka II Dinu Skendera i njegove suradnike Karla Primorca, Dinu Krolu i Filipa Šušnjaru, broj je postignutih pogodaka u dosadašnjem tijeku trećeligaškog natjecanja. Njihovi su izabranici najefikasnija momčad sa 48 golova u 22 utakmice koliko su ih do sada odigrali, tako da uvijek gledamo napadački nogomet. Osim toga, Bijelo-plavi imaju i najbolju gol-razliku 48:24 i njihove su utakmice najčešće i najzanimljivije, bez obzira gdje se i protiv koga igra.

Vjerujemo da će tako biti i ovaj puta na stadionu Olimpije u Donjem gradu, u subotu, 22. travnja, od 16 sati i 30 minuta.